Januari 2021

school in lockdown periode

Nieuwe leerpakketten liggen klaar

Voor onder- en middenbouw

Vanaf vrijdag 29 januari liggen er nieuwe leerpakketten klaar.
De kinderen die donderdag/ vrijdag op de Noodopvang aanwezig zijn kunnen deze meenemen. De andere ouders/ leerlingen van de middenbouw vragen wij om de pakketjes vrijdag af te komen halen op school.

Voor de onderbouw geldt dat zij (indien gewenst) in de loop van de komende week de spullen kunnen komen afhalen.

Bedankt voor het invullen van de enquête

Momenteel wordt deze geanalyseerd en in de komende nieuwsbrief behandeld. 

De overstap naar Social Schools

Mijn School Info verdwijnt!!

Mijn School Info (ons communicatie platform) houdt op met bestaan. Wij stappen net als alle andere scholen van ons bestuur over naar Social Schools. Dit gebeurt per 1 februari

Tijdspad voor omschakeling

Per 1 februari schakelen wij over naar Social Schools. Om dit goed te organiseren staat hieronder het tijsdpad weergegeven.

      Maandag 1 februari ontvangt u een koppelcode met bijbehorende links om goed van start te kunnen.
Vrijdag 5 februari wordt u hier aan herinnerd door de leerkracht in het weekbericht.
Vanaf maandag 15 februari is Mijn School Info uit de lucht en gebruiken wij alleen Social Schools.

https://www.bing.com/videos/search?q=social+schools&view=detail&mid=8709843A31CB6E809EC88709843A31CB6E809EC8&FORM=VIRE

Mocht u problemen hebben met het installeren van Social Schools (na 2 februari) schroom dan niet contact op te nemen met de administratie van de school. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen met het installeren.

Formatie nieuws

wisseling in de onderbouw

Per 1 februari 2021

Mireille Heijboer zal per 1 februari ook verantwoordelijk zijn voor de basisschool de Tweemaster tot het einde van dit schooljaar. Dit houdt in dat zij op de dinsdag en vrijdag  aanwezig zal zijn op de Tweemaster in Duindorp.

Imke Bouts zal per 1 februari een nieuwe uitdaging aangaan op een andere basisschool.  Zij komt graag nog eens langs om haar groep gedag te zeggen.
Jo-Ann van Oudheusden neemt het stokje van Imke over.

11 januari 2021 is Tingue Klapwijk bevallen van Valentijn. Moeder, vader en kind maken het goed en zijn heerlijk van elkaar aan het genieten.

Jo-Ann

onderbouw 4

Hallo allemaal, 
Ik ben de nieuwe juf van OB 4. Mijn naam is Jo-Ann en sommigen van jullie zullen mij misschien al kennen want ik loop al heel wat jaartjes op deze school rond. Mijn 4 kinderen hebben hier allemaal op school gezeten en als juf werk ik al jaren op de Valkenbos school. In de onderbouw kan het zijn dat jullie mij niet kennen want ik kom niet zo vaak in de OB. Afgelopen jaren ben ik de leesjuf geweest voor groep 3 en ik zet me heel erg in voor ons Kosmisch onderwijs, wat ik stiekem zelf ook heel leuk vind. Ik heb ontzettend veel zin om de kinderen te ontmoeten en kan niet wachten dat de school weer open gaat. Tot gauw, groet Jo-Ann

Openbare Montessorischool Valkenbos | Cederstraat 29, 2565 JM Den Haag | 070-3600377 | info@valkenbos.net