Nieuwsbrief Valkenbos

November 2018 - nummer 03

Agenda:  

17 & 18 december 8.15-8.30 uur
levende kerststal 
17, 18 en 19 december open podium door kinderen in de ochtend (8.15-8.30 uur)
19 december gekke kersttruien-dag
20 december kerstdiner begeleid door ons koor
Tiden kerstdiner:
Onderbouw 17.15 – 18.30 uur
Middenbouw 17.15 – 18.45 uur
Bovenbouw 17.00 – 18.45 uur

21 december school vanaf 12.15 gesloten

Bedankt

alle hulpouders

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om alle ouders te bedanken die zo fantastisch meegeholpen hebben aan ons gezellige Sint viering en tevens de ouders die de school in kerstsfeer hebben gebracht. Geweldig bedankt! 

kerst op school

Ook dit schooljaar hebben wij natuurlijk het kerstdiner voor de kinderen. Buiten hebben wij een gezellig samenzijn voor de ouders. Het kerstkoor is al weken aan het oefenen om deze avond muzikaal te begeleiden. Kinderen zijn al aan het oefenen voor de levende kerststal. Wij hebben enorm veel zin in deze periode.

Mijn School Info

Er zijn al veel aanmeldingen

Wat fijn dat ouders zich massaal hebben aangemeld. U heeft een koppelcode ontvangen waarmee u zich kunt aanmelden. Het is van belang dat het voor de vakantie gebeurt omdat de koppelcode hierna vervalt.  Mocht u problemen ervaren neem dan even contact op met Eric Kandhai e.kandhai@valkenbos.net

Om iedereen de tijd te geven om aan het platvorm te wennen gaan wij tot 8 januari dubbel communiceren zodat u geen informatie gaat missen. Na 8 januari zal al onze schriftelijke communicatie via MSI verlopen. Naast berichten versturen, mailingen lezen kunt u hier ook absenten melden en zal u via dit syteem ook voor ouderavonden worden uitgenodigd.

.

samen in de klas

Onderzoekend en ontwerpend leren

Wij vinden onderzoekend en ontwerpend leren erg belangrijk binnen ons montessori onderwijs.  Wanneer u op het (linker) plaatje klikt kunt u in een filmpje kunt u zien hoe wij dit vorm geven op school. 

 

CPC Loop

CPC loop 2019

Op zondag 10 maart 2019 zal heel Den Haag weer in de ban zijn van de City Pier City loop. Een terugkerend onderdeel tijdens de NN CPC Loop Den Haag is de Scholenloop. De Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km (0-10 jaar) en de Triodus Jeugdloop 2,5 km (8-12 jaar) is speciaal voor leerlingen van het basisonderwijs. Ook in 2019 willen we weer met veel Valkenboskinderen aan de lopen deelnemen. Ik zal de training op mij gaan nemen en terug laten komen in de gymlessen. Het meedoen aan de CPC is wederom op eigen initiatief.

Aanmelden kan zoals voorgaande jaren bij de moeder van Jonna (MB3) en Felix (BB3) via e-mail: saamft@gmail.com

Vermeld in de e-mail de naam van je kind, de leeftijd, welke afstand je kind wil lopen en of er een begeleider zal meelopen. Deadline voor aanmelden is 14 januari 2018.

Kosten voor deelname zijn: 3€ voor de 1km loop, 4€ voor de 2,5 km loop en 3,50€ voor de coach. Over de betaling wordt je na de deadline geïnformeerd per e-mail.

 Vakantiepas: We hebben dit jaar volgens het KNMI 7% kans op een witte kerst. Gelukkig hebben we geen sneeuw en ijs nodig voor een leuke kerstvakantie, want de VakantiepasClub komt weer met een gevarieerd pakket activiteiten met speciale VakantiepasKorting voor de leden.Het Huygenspark wordt drie dagen lang een omgetoverd in de bijzondere wereld van Carnivale, een spectaculaire mix van attracties en acts uit de tijd dat circus en kermis nog één waren. Met onder meer een vlooiencircus, vuurvreters, steltlopers, een zweefmolen en kop van Jut en warme hapjes.

Is uw kind nog geen lid van de VakantiepasClub? Geef het dan gratis op via vakantiepas.nl en maak meteen gebruik van de kortingen. VakantiepasClubleden krijgen twee weken vóór elke schoolvakantie een e-mail met  kortingsbonnen en een link naar de activiteiten.