April

2021

Directiewisseling 

per 1 mei

Na drie jaar het enorm naar mijn zin te hebben gehad en met veel plezier op de Montessori Valkenbos school gewerkt te hebben ga ik per 1 mei de school verlaten.

Ik blijf voor ons bestuur De Haagse Scholen werken maar ga een nieuwe uitdaging aan als bovenschools directeur.
 Ik wil jullie als ouders  alvast bedanken voor de fijne samenwerking en ben trots wat wij met elkaar met deze mooie school hebben bereikt. 

Tot de zomervakantie wordt de directie als volgt vormgegeven:
Tingue Klapwijk en Sandra Kramp nemen samen de taken waar. Zij worden ondersteund  daar waar nodig door een ervaren directeur: de heer J. de Jong. 
De taken van Sandra worden deels opgepakt door een (basisschool expert) interim ib-er Judith Pellenaar.

Door deze goede invulling laat ik de school met een gerust hart achter en heb ik er alle vertrouwen in dat het goed zal gaan met de school. Ik zal zeker nog een keer langskomen op school.

Centrale eindtoets

Entreetoets

De afgelopen week was een spannende week voor onze groep 8 en groep 7. De kinderen hebben de Centrale eindtoets en Entreetoets   goed doorstaan. 
Gelukkig hebben bijna alle kinderen de toetsen kunnen maken. Doordat Cito de toetsprocedures op Covid-19 heeft aangepast kunnen de kinderen die ziek waren hem na de vakantie nog maken. 

Even voorstellen

Judith Pellenaar

Mijn naam is Judith Pellenaars en ik werk al heel wat jaren met hart en ziel in het onderwijs. Mijn loopbaan ben ik begonnen op een medisch kinderdagverblijf, vervolgens heb ik gereisd, voor de klas gestaan, leerlingenbegeleiding verzorgd en ik werk nu al een hele tijd in de rol van intern begeleider. Het belangrijkste vind ik dat kinderen met plezier naar school gaan en zich veilig voelen bij de leerkracht, hun klasgenoten en op school.

Persoonlijke groei is voor mij van groot belang en naast mijn werk in het onderwijs heb ik verschillende opleidingen gevolgd. In 2018 ben ik als zelfstandige gestart met coaching en meditatie en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten, lezen en samenzijn met vrienden en familie. Ik woon in Aarle-Rixtel, een dorp in de buurt van Eindhoven

Na de meivakantie ga ik starten op de Valkenbos als interim intern begeleider. Mijn werkdagen zijn op donderdag en vrijdag. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Schoolvakanties 

2021-2022

Herfstvakantie: 18-22 oktober 2021
Kerstvakantie: 27 december – 7 januari 2022
Voorjaarsvakantie: 28 februari- 4 maart 2022
Meivakantie: 25 april - 8 mei 2022
Zomervakantie: 11 juli- 19 augustus 2022

Openbare Montessorischool Valkenbos | Cederstraat 29, 2565 JM Den Haag | 070-3600377 | info@valkenbos.net