Nieuwsbrief Valkenbos

Januari  2019 - nummer 05

Agenda:  

10-01 Start toetsperiode
29-01 MB en BB naar de Uithof
06-02 Toneelochtend
15-02 Rapporten mee naar huis
20 -02 Juffen/meester dag
22-02 Studiedag (school gesloten)

De beste wensen

voor 2019

Laten wij er samen een mooi en leerzaam Montessori jaar van maken. 

Telefooncentrale 

problemen

Wij zijn ons ervan bewust dat er technische problemen zijn met onze telefooncentrale.
Dit is enorm vervelend omdat wij hierdoor  soms niet goed te bereiken zijn.
Er worden momenteel voorbereidingen getroffen om over te stappen naar een een nieuwe centrale. Dit zal ongeveer 5 weken duren. 

Mijn School Info

uitleg

Wat fijn dat ouders zich massaal hebben aangemeld. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest dit te bewerkstelligen dan kunt u een nieuwe koppelcode vragen aan Eric Kandhai. 
e.kandhai@valkenbos.net

De leerkrachten plaatsen berichten op de groepspagina van uw kind(ren). Wanneer u inlogt kunt u deze bekijken. Ook komen hier foto's en andere groepszaken op te staan. 
Wanneer de leerkracht een mailing verstuurd krijgt u hier een notificatie van. Om ervoor te zorgen dat u niet te veel van deze pushberichten krijgt hebben wij er voor gekozen veelal groeps gerelateerde zaken op de groepspagina van uw kind(ren) te plaatsen. 
De klassenouders van uw groep zullen u ook via MSI u gaan berichten.

.

Speciaal voor jonge culturele nachtbrakers tussen de 4 en 12 jaar oud is er de Museumnacht Kids!

Op zaterdag 16 maart tussen 17.00 – 22.00 uur openen ruim 20 musea en andere culturele organisaties in Den Haag en Voorburg hun deuren met een speciaal programma vol met de leukste activiteiten. De avond wordt feestelijk geopend in het Gemeentemuseum met toffe en interactieve theatershows. Laat daarna je creatieve kant zien bij een van de knutselworkshops en je slimme kant bij de speurtochten langs mooie kunstwerken. Voor iedereen is er wel wat te doen en alles is in het thema ‘Fantasie’. We sluiten de avond af met een dansje tijdens de Afterparty in de Tweede Kamer. Fantasievolle outfits worden zeker gewaardeerd!

Bestel je tickets op www.museumnachtkids.nl/kaartverkoop

 

CPC Loop

CPC loop 2019

Op zondag 10 maart 2019 zal heel Den Haag weer in de ban zijn van de City Pier City loop. Een terugkerend onderdeel tijdens de NN CPC Loop Den Haag is de Scholenloop. De Ernst & Bobbie Kinderloop 1 km (0-10 jaar) en de Triodus Jeugdloop 2,5 km (8-12 jaar) is speciaal voor leerlingen van het basisonderwijs. Ook in 2019 willen we weer met veel Valkenboskinderen aan de lopen deelnemen. Ik zal de training op mij gaan nemen en terug laten komen in de gymlessen. Het meedoen aan de CPC is wederom op eigen initiatief.

Aanmelden kan zoals voorgaande jaren bij de moeder van Jonna (MB3) en Felix (BB3) via e-mail: saamft@gmail.com

Vermeld in de e-mail de naam van je kind, de leeftijd, welke afstand je kind wil lopen en of er een begeleider zal meelopen. Deadline voor aanmelden is 14 januari 2018.

Kosten voor deelname zijn: 3€ voor de 1km loop, 4€ voor de 2,5 km loop en 3,50€ voor de coach. Over de betaling wordt je na de deadline geïnformeerd per e-mail.