Nieuwe leerlingen aanmelden

Openbare Montessorischool Valkenbos

Aanmeldperiode 3-jarigen

Wilt u een rondleiding met informatief gesprek, stuur dan een mail met de naam en geboortedatum van het kind en een telefoonnummer van een van de ouders/verzorgers, naar info@valkenbos.net. U ontvangt voor de aanmeldperiode van het kind een uitnodiging van ons.

INFORMATIE OVER HET AANMELDEN VAN UW KIND VOOR HET BASISONDERWIJS:

Is uw kind 3 jaar geworden in de periode van 01-04-2024 t/m 30-06-2024? Dan mag u uw kind aanmelden in deze periode.

De aanmeldperiode is van 10-06-2024 t/m 01-07-2024 uiterlijk 15.00 uur. 

U mag het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier inclusief een kopie van het legitimatiebewijs van uw kind naar info@valkenbos.net sturen of in de brievenbus doen bij het hek. Zonder de kopie van het legitimatiebewijs kan uw kind niet aangemeld worden. U kunt het burgerservicenummer afdekken of doorstrepen. Een veilige kopie van uw identiteitsbewijs maakt u zo: 
Maak in de kopie het burgerservicenummer onleesbaar, ook in de cijferreeks onderaan. Schrijf op de kopie dat het een kopie is.Schrijf op de kopie voor welke instantie van welk product de kopie is bedoeld.Schrijf op de kopie de datum waarop u de kopie afgeeft. De kopie van het identiteitsbewijs wordt direct na controle vernietigd.  

Heeft u nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar:  info@valkenbos.net of bel 070-3600377

Zodra wij de aanmelding van uw kind hebben verwerkt in het aanmeldsysteem ontvangt u een bevestiging per email. Controleer deze gegevens goed. Mocht u vragen hebben n.a.v. deze e-mail bevestiging neem dan contact op met Laura van Deursen, administratie, telefoon 070-3600377, (zij werkt op dinsdag, woesndag, donderdag).

Ouders/verzorgers ontvangen op 10-07-2024 een email waar het kind geplaatst is. Heeft u hierna nog een vraag? Stuur een e-mail naar: ouders@aanmeldenpo.nl

Informatie over aanmelden kunt u vinden op: www.scholenwijzer.denhaag.nl

Aanmelden kinderen ouder dan 3 jaar:

Heeft u interesse in onze school voor uw zoon/dochter die ouder is dan 3 jaar? Stuur ons dan een e-mail (t.klapwijk@valkenbos.net) met in ieder geval de volgende informatie
- naam van uw kind
- geboortedatum van uw kind
- in welke groep uw kind geplaatst moet worden
- heeft u uw kind op meerdere scholen aangemeld 
- spreekt uw kind Nederlands en heeft het Nederlands onderwijs genoten
- reden van overstap naar onze school
-waarom u kiest voor montessori onderwijs
Mails die bovenstaande informatie niet bevatten, nemen wij niet in behandeling. 
Het is goed om te weten dat wij als school een leerlingplafond hebben. Dit betekent dat wij werken met een wachtlijst voor groepen waarin plaatsing niet direct mogelijk is. Wij zullen binnen 10 werkdagen contact met u opnemen om te laten weten of er plek is in de groep. 
Mocht er plek zijn in de desbetreffende groep en wij hebben een volledige mail met antwoord op bovenstaande vragen van u ontvangen, dan zullen wij pas overgaan tot onderzoek van mogelijke plaatsing. 

I.v.m. de veelal grote hoeveelheid aanmeldingen van leerlingen die een overstap willen maken naar onze school na de zomervakantie, vragen we u ons een e-mail te sturen vóór maandag 13 mei 2024. Deze e-mails worden voor de zomervakantie in behandeling genomen. We kunnen niet garanderen dat e-mails die na 13 mei 2024 binnenkomen voor de zomervakantie in behandeling genomen kunnen worden. 

Mails voor aanmelding van zij-instroomleerlingen in het schooljaar 2023-2024 worden bewaard tot uiterlijk 1 juli 2024. Daarna worden deze mails, en dus persoonsgegevens, vernietigd.  
Mocht u in een volgend schooljaar alsnog in aanmerking willen komen voor een plekje op onze school, dan zult u ons opnieuw een mail moeten sturen.